(Goût de France) Cały Świat gotuje po francusku, gotujemy i my!

21 marca 2016 roku 150 krajów na  5 kontynentach  bierze udział w „Goût de France/Good France” (Smak Francji), wydarzeniu promującym francuską sztukę kulinarną. Pierwszego Dnia Wiosny 81 restauracji w Polsce będzie serwowało najwyższej jakości francuskie specjały.  

W województwie świętokrzyskim jako jedyna wytypowana została Restauracja Ponidzie Hotelu**** Słoneczny Zdrój Medical SPA&Wellness w Busku Zdroju.
Restauracja niedawno doceniona została również w prestiżowym żółtym przewodniku  „Gault&Millau” uzyskując kulinarną złotą czapkę.

             „Cieszymy się, że nasze starania, dbanie o jakość oraz pielęgnowanie kunsztu kulinarnego zostały docenione…  Tym bardziej, iż jesteśmy wyróżnieni w gronie takich jak Atelier Amaro czy Aruana w Serocku oraz  wieloma prestiżowymi restauracjami w Polsce...” – serdecznie zaprasza Patryk Kotarba, Szef Kuchni Restauracji Ponidzie, Hotelu **** Słoneczny Zdrój Medical Spa & Wellness.

21.03.2016r godz 19.00 

Cena 190 zł / osoba 

                                                                                                           
 

 

 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij