Smaki Podlasia na Wielkanoc

Podczas wielkanocnego pobytu Goście Słonecznego Zdroju będą mieć wyjątkową okazję zasmakować potraw przygotowanych przez Panią Arletę. Właśnie w stylu podlaskim zaserwowane zostanie śniadanie wielkanocne z: kumpiakiem, palcówką, podwędzaną i dojrzewającą polędwicą, jajkami faszerowanymi w skorupkach z koprem. 

Arleta Żynel to wybitna szef kuchni z Podlasia. Od wielu lat aktywnie działa w środowisku kucharskim, należąc do najprężniejszych i najbardziej renomowanych zrzeszeń szefów kuchni. Jako rodowita mieszkanka Podlasia doskonale zna specyfikę tamtejszych specjałów.

Pani Arleta będzie też odpowiedzialna za przygotowanie sobotniej i niedzielnej obiadokolacji. Zwłaszcza niedzielna uczta przyrządzona zostanie z prawdziwym rozmachem, gdzie na stole pojawią się m.in. podlaskie specjały.

Życzymy smacznego! 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij